29 Temmuz 2014 Salı

Tekken 5 indir / Full / Tek Link

Tekken 5 indir / Full / Tek Link
Tekken 5 indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazımızda Tekken serilerinin en yeni sürümünü sizlerle paylaşacağız. Oyun Namco firması tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüştür.
Daha önceleri sadece konsol için üretilen Tekken dövüş oyunları 2005 yılı itibariyle Tekken 5 adıyla bilgisayar platformu için de üretildi. Yeni hikayesi ile yepyeni bir oyun olarak karşımıza çıkan  Tekken 5 indir sizlere yepyeni bir dövüş deneyimi sunuyor.
Artık klasik olmuş dövüş oyunlarından sıkılan oyun severler özellikle dövüş oyunlarında  farklı deneyimler arıyor. Sürekli tekrar eden dövüş efektleri ve kalitesiz grafikler ise kullanıcıların oyunlardan çabucak sıkılmalarına neden oluyor. Tekken 5 oyununda dövüşler arası videolu animasyon geçişlerinin olması oyuna biraz olsun renk katıyor. Oyunun ne kadar güzel grafik efektlerine sahip olduğunu zaten açılışta ki kısa introdan da anlıyorsunuz.
Tekken 5 oyununda oldukça fazla mod bulmak mümkün. Oyundaki modları ; Story Moda, V.S Mode, Time Attack Mode, Devil Within Mode, Arcade History Mode, Practice Mode olarak bunları sıralayabiliriz. Oyunda 20 adet karakter var. Önceki oyunlarla kıyasladığımızda bu rakam gerçekten fazla. Herhangi bir karakteri seçerek oyuna başlayabilirsiniz.
Oyunun en özel yanlarından birisi ise karakterinizi her dövüş sonrasında geliştirebiliyor olmanızdır. her karakterin kendine özgü dövüş stilleri mevcut. Bunun dışında 20 karaktere ek olarak bölüm geçtikçe ve bazı dövüş mekanlarında kullanabileceğiniz 13 karakter de var.
Sitemizden Tekken 5 indir full oyun indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Tekken 5 PC Sistem Gereksinimleri
P4 3.2 GHZ İişlemci
1 GB Ram
256 MB Ekran Kartı

Tekken 5 indir
http://turbobit.net/01wd6iccnaxy.html




Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top