4 Ağustos 2014 Pazartesi

Gta ViCe City indir / Full / Tek Link

Gta ViCe City indir / Full / Tek Link
Gta ViCe City indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli okurlarımız. Bugün sizlere hayran kitlesi gerek dünya çapında gerekse de ülkemiz de oldukça fazla olan GTA serisinin önemli sürümlerinden bir tanesi olan Gta Vice City indir ' i tanıtacağız. Rockstar yapımcı firma tarafından geliştirilen bu seri oyun severlerin büyük beğenisi altında oynanmaya devam ediyor.
İlk olarak GTA ' nın önce ki serilerini oynayanlar bileceklerdir ki karşımıza gelen menünün ne kadar kolay olduğunu aynı şekilde de bu sürümün de karşıma gelen menü her oyun severin anlayacağı düzeyde olmuştur. Önce ki sürümlerden farklı olarak bizleri birçok yenilik karşılıyor. Bunların başlıcaları yeni arabalar, yeni karakterler, yeni yerler, mekanlar olarak söyleyebiliriz. İnternet üzerinden kullanacağınız birçok yama ile oyunu kendinize göre şekillendirebilirsiniz. Rockstar yapımcı firmanın oyun çıkmadan önce hatta çıktıktan sonra da yayınladığı videolar ile oyunda ki grafiklerin ne kadar muazzam olduğunu göreceksiniz. Oyunda kullanılan yeni nesil grafik motorları ile oyuna daha ayrı bir hava katmak istemişlerdir. Yeni nesil grafik motorları da oyun severleri daha çok etkilediği gözlemleniyor.

Gta Vice City indir 'in en önemli özelliği olarak multiplayer oynanabilme özelliğine sahip olması diyebiliriz. Bu oyunlar birlikte istersek arkadaşlarımızla istersek de oyunu oynayan başka bir oyuncu ile oynayabiliriz. Oyun, çıktığı günden bu yana gelene dek inanılmaz bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış görünüyor. Sitemizden GTA Vice City oyununu indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Gta Vice City Sistem Gereksinimleri
Intel Pentium 4 veya AMD Athlon XP işlemci
256 MB RAM
915 MB boş disk alanı
DirectX 9.0 uyumlu 64 MB ekran kartı(“GeForce 3″ / “Radeon 8500″ veya daha iyi)
DirectX 9.0 uyumlu ses kartı ile Klavye & Fare

Gta Vice City indir

jJAL6SY.jpg (800×600)8TXAGAY.jpg (800×600)eV9ESYB.jpg (800×600)

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top