7 Ağustos 2014 Perşembe

Gta San Andreas indir / Full / Tek Link

Gta San Andreas indir / Full / Tek Link
Gta San Andreas indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazımızda sizlerle Gta San Andreas indir oyununu paylaşacağız. Oyun Gta serilerinin en çok oynanan oyunudur. Rockstar Games tarafından geliştirilip piyasaya sürülen bu oyunda önceki sürümlere göre bir çok değişiklik de bulunuyor.
GTA San Andreas oyunu hem hikayesiyle hem de oyun dinamikleri ile en gelişmiş GTA oyunlarından biridir. Bir önceki sürüm olan GTA Vice City oyununda olmayan bir çok özellik GTA San Andreas oyununa eklenmiş. Örneğin kullanıcıların bölüm geçmekte zorlandığı ve oyunda en çok görmek istediği özellik olan denizde yüzme özelliği GTA San Andreas oyununa eklenmiş.
Oyunun hem dünyada hem de ülkemizde büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır. Bu yüzden oyun için çıkartılan eklenti ve yama sayısı oldukça yüksektir. bu eklenti ve yamalarla oyununuzu kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Bunun dışında Gta San Andreas indir oyununda karakterimiz gerçek insan gibi oluyor. Yemesine içmesine özen göstermeli, kıyafetiyle ve sporuyla da ilgilenmelisiniz.
Oyunda ana görevlerin hepsi bol aksiyon ve macera yüklü. Zorlu bölümler oyun severlerin bu oyuna daha da bağlıyor. GTA San Andreas oyununda ana görevlerin aksine bir çok yan görev de bulunuyor. Tüm GTA serileri içinde en büyük haritaya sahip olan bu oyun üç büyük şehirden oluşuyor. Bu şehirler arasında ki ekonomik uçurumlar da şehirden şehire geçtiğinizde göreceğiniz evler ve arabalarla oyun severlere aktarılıyor.
Sitemizden GTA San Andreas tek link oyun indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

GtA San Andreas Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1 GHz Intel Pentium III veya AMD Athlon
Bellek: 256MB RAM
Ekran Kartı: 64MB
Sabit Bellek: 2 GB Boş Alan

Gta San Andreas indir
http://turbobit.net/ofrpf1bzfn5i.html

HVxU5.jpg (799×595)qDIIb.jpg (800×600)JTakO.jpg (798×593)
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top