31 Temmuz 2014 Perşembe

Battlefield Vietnam indir / Full / Tek Link

Battlefield Vietnam indir / Full / Tek Link
Battlefield Vietnam indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli okurlarımız. Bugün sizlere Battlefield Vietnam indir oyununu tanıtacağız.

Bilgisayar oyunu severlerin büyük çoğunun oynadığı ve çokça sevdiği bir seri olan Battlefield' ın hayran kitlesi oldukça fazladır. Çoğu oyun severlere göre gelmiş geçmiş en iyi savaş oyunları arasında yer alır Battlefield. Oyun severlerin Battlefield ' ı seçmesinin en büyük nedenleri oyunda her bölüm bol aksiyon ve macera dolu olmasıdır.

Her serisi oldukça beğenilen Battlefield' ın en çok sevilen ve rağbet göreni Vietnam serisi olduğu göze çarpıyor. Oyun tam anlamıyla strateji ve savaş oyunudur. Vietnam serisi yapımcısı olan EA Games tarafından geliştirilip piyasaya sunuldu.

Oyunun yapımcıları oyun severleri düşündüğünden oyuna kolay ve aşırı derecede kullanılabilir bir menü tasarlamışlardır. Oyun içerisin de Amerika ve Vietnam savaşını konu alan videolara rastlayacağız. Oyunun amacı zaten bu iki ülke arasında geçen savaşları konu alıyor ve aynı zamanda oyun da bu iki ülke askerleri birbirleriyle daima savaş içindeler.

Oyunun özelliklerinden bahsedecek olursak oyun da geniş bir haritanın bulunması oyun severlere bir artı kazandırmıştır çünkü oyun daha geniş bir alana yayılmıştır. Bu özelliğiyle de önceki sürümlerinden de ayrılmıştır. Oyun için de savaş sırasında bulunacağımız ormanlık alanlar da oldukça gerçekçi tasarlanmıştır. Oyun Vietnam da geçtiğinden ötürü Vietnam mimarisinden izler görmek mümkün olacaktır.

Oyunda ki önceki sürümlere göre yapılan en büyük hata ise önceki sürümler de bulunan tünellerin kaldırılmış olmasıdır. Önce ki sürümler de bulunan tünellerin biz oyun severler çokça yararı oluyordu örneğin savaş sırasında tünele saklanabiliyorduk ve tünel içinden kaçabiliyorduk. Bu nedenle tünellerin kaldırılması biz oyun severler açısından kötü oldu. Yapımcıların tünelleri kaldırmasının nedeni ise dahi içine giremeyeceği tünelleri gereksiz görüp kaldırmışlardır.

Oyun da siper almak için yapılan birçok bölge göreceğiz. Oyunda yeni tasarlanan grafikler ile de gerçekçilik ön plana sunulmuştur.

Sitemizden Battlefield Vietnam indir tek link oyun indirebilirsiniz. İyi oyunlar.


Battlefield Vietnam Sistem Gereksinimleri
İşlemci:Pentium III 1200Mhz,Athlon MP 1900+
Ram:256 MB
Sabit Disk:2 GB Boş disk alanı
Ekran Kartı:GeForce 4 MX 440,Radeon 8500 Serisi 64MB

Battlefield Vietnam indir

Battlefield Vietnam
Battlefield Vietnam
Battlefield Vietnam
Battlefield Vietnam
Battlefield Vietnam

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top