5 Ağustos 2014 Salı

Football Manager 2013 indir / Full / Tek Link

Football Manager 2013 indir / Full / Tek Link
Football Manager 2013 indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazımızda sizlerle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi menajerlik oyunlarından biri olan Football Manager 2013 indir oyununu tanıtacağız.
Bilgisayar oyunu oynayan oyun severler savaş oyunu, strateji oyunu ve yarış oyunu gibi oyunların dışında kendilerine alternatif bir oyun aramaktadır. Yapımcıların da bildiği gibi oyun severlerin en çok ilgi gösterdiği ve kazanma hırsının da en yüksekte olduğu oyunlar spor oyunlarıdır. Football Manager 2013 ile birlikte kendi hayran olduğunuz yakımı ya da istediğiniz bir takımı yöneterek şampiyonluktan şampiyonluğa koşabilirsiniz. Bir çok oyun topluluğundan en iyi spor oyunu ödülü alan Football Manager 2013 oyununu mutlaka oynamanızı öneririz.
Önceki sürümlerine nazaran daha kapsamlı bir şekilde hazırlanmış olan oyunda 2012 – 2013 sezonunun en güncel kadrosunu bulabilirsiniz. Biraz oyunun grafiklerinden söz edelim. Önceki sürümlerden farklı olarak oyun , bizleri daha gelişmiş grafik seçenekleri ile karşılıyor. Yenilenen 3D motoru sayesinde farklı kamera çekim tekniklerini de özellikleri arasına ekleyen oyunda  daha gerçekçi bir görünüm elde edilmiş.
Oyuncuların antrenman ve transfer şekilleri de yeniden düzenlenerek sözleşmelere ve antrenman seçeneklerine yeni özellikler de eklenmiş. Oyunun en güzel yanlarından biri ise Türkçe dil seçeneğinin olması. Ülkemizde de dünyada olduğu gibi yaygın olarak kullanılan Football Manager 2013 indir oyununun Türkçe dil seçeneğini oyununa eklemesi gerçekten hoş bir şey. Bu sayede internette saatlerce yama arama derdinden kurtulacağız ve menüleri kendi dilimizde okuyarak oyunu daha rahat bir şekilde oynayacağız.
Sitemizden Football Manager 2013 full oyun indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

FOOTBALL MANAGER 2013 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İşletim Sistemi : Windows XP /Vista / 7 / 8
İşlemci:  1.6GHz ve daha üst modeler
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: 128MB
Gerekli Boş Alan: 2GB

Football Manager 2013 indir





Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top