12 Ağustos 2014 Salı

Omsi Bus Simulator 2 indir / Full / Tek Link

Omsi Bus Simulator 2 indir / Full / Tek Link
Omsi Bus Simulator 2 indir / Full / Tek Link
Son zamanlarda oyun piyasasına en hızlı giriş yapan oyunlar simülasyon oyunları oldu. Bu oyunların arasında en çok tutulan simülasyon oyunu kategorisi ise otobüs simülasyon oyunu kategorisi oldu. Bugünkü yazımızda sizlere başarılı bir otobüs simülasyon oyunu olan Omsi Bus Simulator 2 indir oyununu tanıtacağız.
Oyun, ilk sürümüne göre oldukça iyi özellikler barındırıyor. Öncelikle oyunun oynanabilirliliği ve grafiklerinde iyileştirilmelere gidilmiş. Ayrıca oyuna yeni otobüsler eklenerek karakterler de değiştirilmiş. Oyunda ki en büyük yenilik ise haritanın bir önceki oyuna göre daha büyük olması. Artık daha büyük bir haritada daha uzun seferlere çıkıp yolcu taşımacılığı yapacağız.
Oyunda dikkat etmeniz gereken trafik kuralları var. Hız sınırı ve kırmızı ışıkta geçme gibi cezaları trafik polisinden yediğiniz zaman çok paranız gidiyor. Oyunda kazandığınız paralar ile cezalarınızı ödeyebilir, yeni otobüsler satın alabilir ya da otobüs üzerinde çeşitli güçlendirmeler yapabilirsiniz. Omsi Bus Simulator 2 indir oyununu sitemizden tek link olarak indirerek gerçekçi otobüs simülasyon oyununun keyfine varın. Keyifli oyunlar dileriz.

OMSI Bus Simulator 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista için Platform güncelleştirmesi Windows Vista
İşlemci: Yüksek Performanslı Dual Core CPU veya Quad Core CPU
Ram: 4 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon 4800 serisi / Nvidia GTS 250
DirectX: Versiyon 10
Sabit Disk: 20 GB boş alan

Omsi Bus Simulator 2 indir

cboIgX9.jpg (700×393)P8O8PnL.jpg (700×393)Pwfkewm.jpg (700×393)2TyIm9G.jpg (700×393)rqRRMqr.jpg (700×393)3aWs9CB.jpg (700×393)

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top