31 Temmuz 2014 Perşembe

Sleeping Dogs indir / Full / Tek Link

Sleeping Dogs indir / Full / Tek Link
Sleeping Dogs indir / Full / Tek Link


Merhaba değerli okurlarımız bugün sizlere bir aksiyon oyunu olan Sleeping Dogs indir oyununu tanıtacağız.


Sleeping Dogs tür olarak GTA türüne benzeyen bir oyundur. Ama GTA' dan farklı olarak birkaç yenilik bulunmaktadır. GTA 'dan farklı olarak oyun haritası GTA ya nazaran daha büyüktür. Oyundan bahsedecek olursak oyunun konusu Çin’de geçmektedir. Oyunda ki amacımız bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek oyunu bitirmektir. Bunun dışında istersek de görevleri yapmayıp tıpkı GTA da ki gibi şehir içinde dolaşabiliriz. Oyun da bize verilen karakter geliştirilmiş bir polis memurudur. Bu polis memuru ile Çin içerisinde ki mafya hegomonyasına son vermektir. Oyun özellikle aksiyon oyunu sevenler tarafın oldukça rağbet gören bir oyundur.

Oyunun birkaç bölümünde karşımıza çıkacak yan görevler ile de aksiyon daima en üst düzeyde tutulmaya çalışılmış. Oyunda ki grafiklerden söz edecek olursak oyunda çok iyi yapılandırılmış grafikler mevcut bulunmaktadır. Oyun bolca aksiyon ve macera içermektedir. Bu oyun bizlere oldukça iyi bir aksiyon deneyimi yaşatacaktır.

Oyun da karakterimizi geliştirmemiz için 5 özellik bulunuyor. Oyunda ki karakterimizi istediğimiz şekilde biz yönetebiliyoruz. Bu 5 özellikten herhangi bir tanesini seçerek karakterimizi istediğimiz şekilde geliştirebiliriz. Oyunun en çok sevilen yanlarından bir tanesi belki de en çok sevileni de budur. Sleeping Dogs indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

 Sleeping Dogs Sistem Gereksinimleri
Not: Oyun Windows XP desteklememektedir.
İşlemci:Core 2 Duo 2.4 GHz veya Althon X2 2.7 GHz
Ram:2GB
Sabit Disk:15GB
Ekran Kartı:DirectX 10 veya 11 uyumlu Nvidia veya AMD ATI kartı, ATI Radeon 3870 veya daha yüksek, Nvidia GeForce 8800 GT veya üstü

Sleeping Dogs indir

Vgvwwxm.jpg (1024×576)w8oVC5Q.jpg (1024×576)rGmaRJX.jpg (1024×576)i3NeFzK.jpg (1024×576)

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top