30 Temmuz 2014 Çarşamba

Fifa 08 indir / Full / Tek Link

Fifa 08 indir / Full / Tek Link
Fifa 08 indir / Full / Tek Link
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlerle FIFA’nın efsaneleşmiş oyunlarından biri olan FIFA 2008 oyununu paylaşacağız. Oyun EA Sports firması tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür.
Oyun dinamiklerinin tamamiyle değiştiği bir FIFA oyunu olan Fifa 2008 indir oyununda FIFA’nın bugünlerde ne kadar büyük bir dğeişim gösterdiğini görebilirsiniz. Önceki oyunlarının aksine daha gelişmiş ve yeni özellikler eklenerek karşımıza çıkan bu oyunda şimdilerde emekli olan bir çok futbolcuyu tekrardan yeşil sahalarda görebilirsiniz.
Oyunun ana teması paslaşmaya dayalı. Ne akdar çok paslaşıp ayağınızda top tutarsanız rakip takımın oyuncuları da o derece yorularak oyundan düşüyorlar. FIFA 2008 oyunu ile birlikte gelen yeniliklerden biri oyuna eklenen çeşitli modlardır. Bu modların içinde single player mod, kariyer mod ve multiplayer modu görebiliyoruz. Oyuna enlenen en yeni modlardan biri olan A Pro mod da bildiğiniz tüm FIFA efsanesini yeniden öğrenmenize yol açacak derece iyi bir moddur.
Bu modda tek başınasınız. Kendi futbolcunuzu seçerek ya da yaratarak bir takımda oynamaya başalyacaksınız. Şimdilerde çıkan PES oyunlarında ki become a legend isimli moda da benzeyen bu mod, PES oyununda ki moddan daha kapsamlı bir moddur. Bu modda futbolcuyu geliştirme imkanınız olduğu gibi ilgilenmediğiniz takdirde futbolcunuzun futbol hayatını söndürmeye gidecek bir süreci bile beraberinde getirebilme gibi bir durumunuz var.
Gerçekçi bir futbol deneyimi yaşamak için sitemizden Fifa 08 indir full oyun indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

FIFA 2008 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1.3 Ghz (Windows Vista: 1.5 Ghz)
RAM: 256 MB (Windows Vista: 512 MB)
Ekran Kartı:  64 MB RAM
Boş Harddisk Alanı: 3,92 MB

Fifa 08 indir
http://turbobit.net/scfbottq4yl9.html



Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top