2 Ağustos 2014 Cumartesi

Gta 4 indir / Full / Tek Link

Gta 4 indir / Full / Tek Link
Gta 4 indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Son zamanların en büyük çıkışını yapan ve çıkarttığı her serisiyle en çok konuşulan oyun olma özelliğine sahip GTA serilerinden GTA 4 indir oyununu bugünkü yazımızda sizlerle paylaşacağız. Oyun Rockstar Games tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür.
Her serisi aksiyon dolu olan GTA’da GTA 4 oyununun da her bölümünde bu aksiyonu görebileceğiz. Serinin tüm oyunlarında mekanlar, araçlar, silahlar ve karakterler tamamen değişiyordu. Bu oyunda da diğer oyunlardan farklı arabalar ve karakterler göreceğiz. GTA 4 oyununda yöneteceğimiz  karakter Niko Bellic olacak. Niko da diğer tüm GTA karakterleri gibi başını beladan uzak tutamayan azılı suçlulardan biri.
GTA 4 oyununda değişen oyun dinamikleri ile birlikte artık görevlerin çoğunu ekibinizle beraber yapmak zorundasınız. Tek başınıza yapmaya çalıştığınızda oyunda ki başarı oranınız düşebilir. Eski oyuna nazaran daha rahat sürüş hissi veren arabaları bulmak mümkün. Karakterlerin hareketlerinden araçların hızına kadar her şey en ince detayına kadar gerçekçi olarak hazırlanmış.
Oyunun grafikleri bugüne kadar çıkmış tüm GTA serilerinden daha iyi durumda. Her oyunda grafik kalitesini arttırarak ilerleyen GTA, dördüncü oyununda da bu kaliteden ödün vermiyor. Grafiklerin dışında karakterler arası diyalogda da kullanılan ses efektleri oldukça başarılı.
Sizler de bol aksiyonlu, bölümleriyle, karakterleriyle ve araçlarıyla yenilenen bir GTA oyunu oynamak istiyorsanız sitemizden Gta 4 indir oyununu indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Grand Theft Auto 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Win XP) /(Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz @ AMD Athlon 64 x2 5400
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA GeForce 8600 veya AMD Radeon HD 3850
Disk Alanı: 16 GB

Gta 4 indir
http://turbobit.net/funxkx3j4pc8.html

qmX44lt.jpg (1280×720)
yOMGb49.jpg (1280×720)
YgS1wMO.jpg (1280×720)
sFrSL3T.jpg (1280×720)
27WdZ2g.jpg (1280×720)
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top