1 Ağustos 2014 Cuma

Sniper Elite v2 indir / Full / Tek Link

Sniper Elite v2 indir / Full / Tek Link
Sniper Elite v2 indir / Full / Tek Link
Merhaba değerli okurlarımız. Bugün sizlere oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sniper Elite v2 indir oyununu tanıtacağız. Oyun Rebellion yapımcı firması tarafından oyun piyasasına sürülmüştür. Bu yazımız da ayrıca oyunu her yönüyle ele alacağız.
Sniper Elite v2 grafikleri macera ve aksiyon tarzında bir oyuna göre oldukça harika olmuş durumdadır.  Oyunu ilk sürümü ile kıyaslayacak olursak grafikleri ve gerçekçilik yapısı büyük bir aşama kaydetmiştir.
Oyunun hikayesinden bahsedecek olursak Rusların zekası ile ürettikleri teknolojik açıdan da üst düzey olan silahları Almanlar çalmak istiyor. Bu oyunda biz ise Almanların silahları çalmak için yaptıkları planı engellemeye çalışan kısımda olacağız.
Oyunun grafiklerinin iyi olmasının yanı sıra oyunda ki ses efektleri de oldukça harika tasarlanmış durumdadır. Çatışma anında silah sesleri ve karakterlerin konuşmasından çıkan sesler oldukça üst seviye yapılmıştır.
Oyun da oyun severlerin gözüne çarpan iki ana özellik bulunmaktadır. Bunlardan ilki bunlardan aksiyon ve macera dolu sahnelerde Max Payne tarzında hazırlanmış yavaş olan kamera görüntüleri , ikinci olarak da düşmanımıza sıktığımız mermilerin de x ray cihazı kameraları ile düşmanın parçalayışını görebilmemiz. Çok iyi düşünülen bu özellikler fazla oyunlarda göremeyeceğimiz özelliklerdir. Bu özellikler ayrıca diğer oyunlar ile karşılaştırdığımız da bir adım ön plan da duruyor.
Sitemizden Sniper Elite v2 indir oyununu indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Sniper Elite v2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Pentium D 3.0 GHz@AMD Athlon II X2
RAM: 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:   NVIDIA GeForce 8800  veya ATI Radeon HD 3870
 Boş Harddisk Alanı: 10 GB
Not: XP Desteklenmemektedir.

Sniper Elite v2 indir







Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© 2014 Full indir Gezginler
Site tasarımı edit Oyun indir Türkiye'nin Oyun indirme sitesi.
Sitemiz üzerinden Bedava oyun indirebilirsiniz. www.indirlab.com
Posts RSSComments RSS
Back to top